Logo skatenl.nl
Foto: Aangeleverd

IJSTIJD! Festival

Kom naar Deventer voor het IJSTIJD! Festival

Heb je zin in een dagje winters plezier voor het hele gezin? Kom dan op zaterdag 19 oktober naar ijsbaan De Scheg Deventer voor het IJSTIJD! Festival. Op en rond de ijsbaan is van alles te beleven, voor jong en oud. Een dag vol verrassende activiteiten waaronder een kids persconferentie met topschaatsers, een spectaculaire demonstratie van FISE en Fire Star On Ice en als afsluiting een optreden van 4LIFE.

Natuurlijk kun je ook gewoon komen schaatsen, want dat is de basis van IJSTIJD! Het is weer tijd om te gaan schaatsen met het hele gezin. Kinderen kunnen hun klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes meebrengen. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond!

Tijdens het IJSTIJD! Festival is er op ijsbaan De Scheg dus nog veel meer te beleven. Je kunt leren schaatsen met de slimme schaatsstoel van KPN, die je instructies van Sven Kramer doorgeeft. Er is muziek en er wordt spectaculair freestyle gedanst op het ijs. Je kunt er racen op een ijsfiets, of genieten van de Silent Disco. En zo zijn er nog veel meer activiteiten voor jong en oud.

Kids persconferentie
Na alle clinics en andere activiteiten op het ijs is er de Kids persconferentie. Hier hebben kinderen de mogelijkheid om vragen te stellen aan Suzanne Schulting, Yara van Kerkhof en de broers Michel & Ronald Mulder. Wil jij een vraag stellen aan jouw schaatsheld? Meld je hier aan!

Tickets
Het IJSTIJD! Festival in Deventer is een gratis evenement, het kopen van tickets is dus niet nodig. 

Meer berichten