Logo skatenl.nl
vlnr: Carien, Irene, Kelly, Maaike en Marijke
vlnr: Carien, Irene, Kelly, Maaike en Marijke (Foto: aangeleverd)

FriesBlond en ZiuZ samen sponsor van de "blonde trein” in het damespeloton

FriesBlond Kaas, het kaasmerk van Royal A-ware, is de kersverse hoofdsponsor van de dames-marathonschaatsploeg, zij zullen komend seizoen samen met ZiuZ de sponsoring op zich nemen.

Het team bestaat uit Irene Schouten, Marijke Groenewoud, Carien Kleibeuker, Kelly Schouten en Maaike Verweij.

Alles staat onder leiding van Jillert Anema.“We zijn blij met FriesBlond als sponsor van dit sterke damesteam. Op deze manier is de continuïteit gegarandeerd voor onze voorbereidingen.
Vorig jaar trainde deze meiden ook al met elkaar, nu strijden ze allemaal in het zelfde pak.
We zien het schaatsseizoen dan ook met heel veel vertrouwen tegemoet.”

Jan Anker CEO van Royal A-ware: “We dragen de schaatssport een warm hart toe en genieten al jaren van de topprestaties van de dames- en heren marathonschaatsploeg.
Afgelopen jaar introduceerden we ons kaasmerk FriesBlond en dit vonden we perfect aansluiten bij het dames marathonteam. Puur, nuchter, oer-Hollands en een tikkeltje eigenwijs: zowel het team als de kaas laten zich zo goed omschrijven.
We zijn ervan overtuigd dat we een impuls kunnen geven aan deze fantastische sport.”

Gerrit Baarda, oprichter en eigenaar van ZiuZ Visual Intelligence: "Team ZiuZ is al jaren een onderdeel van het marathonschaatspeloton. Dit jaar delen we voor het eerst de hoofdsponsoring. Ik ben benieuwd naar de samenwerking met Royal A-ware en kijk uit naar de prestaties en resultaten waar deze samenwerking toe zal leiden. "

Meer berichten