Logo skatenl.nl
aangeleverd
aangeleverd (Foto: Martin de Jong)

Olympische droom Lotte van Beek nog steeds volop aanwezig

Snakeware ondersteunt Olympische droom Zwolse schaatsster

De Olympische droom van schaatsster Lotte van Beek wordt ondersteund door Digital agency Snakeware uit Sneek. 
Met de hulp van Snakeware als fondsenwerver en digitale partner wordt de ‘Road to Beijing’ van de Zwolse langebaanschaatsster ingezet. Deze maand staat Van Beek weer op het ijs.

Begin 2020 moest Lotte van Beek het schaatsseizoen beëindigen vanwege longproblemen. Opgeven is echter geen optie voor topsporter Van Beek en inmiddels werkt ze alweer toe naar haar derde Olympische Spelen, zonder de ondersteuning van een commercieel team. En dat is zowel organisatorisch als financieel een enorme uitdaging. Snakeware heeft zich als partner en fondsenwerver aan Lotte verbonden om haar ‘Road to Beijing’ te ondersteunen. Toine Dinkelberg, CDO Snakeware: “Het doorzettingsvermogen van Lotte om na haar tegenslagen alsnog voor goud te gaan in Beijing en wederom een Olympische campagne te starten, spreekt ons enorm aan. Lotte gaat voor goud op de 1.500 meter in Beijing.”

Fondswervingscampagne voor Lotte
Snakeware start voor Lotte een fondswervingscampagne om de voor de Olympische campagne benodigde € 15.000 bij elkaar te brengen. Ate van der Meer, CCO van Snakeware: “Wij zijn altijd op zoek naar uitzonderlijke talenten en die bieden we volop kansen. Als je het trackrecord van Lotte bekijkt, dan zie je dat ze al veel heeft gewonnen. Dat ze ondanks haar astma en terugslag er nu toch weer voor gaat, kenmerkt de echte ‘die hard’ talenten. Toen we hoorden dat zij de Olympische campagne zonder commercieel team doet, hebben wij ons direct gemeld. Ook wij gaan altijd voor goud en steunen Lotte op weg naar Beijing in 2022.”

Talentontwikkeling ook in bedrijfsleven belangrijk
Snakeware was al als adviseur en digital partner verbonden aan TalentNED, een initiatief dat zich richt op duurzame talentontwikkeling van jonge Nederlandse sporters. Toine Dinkelberg: “Talentontwikkeling is bij Snakeware belangrijk. Om talenten aan je te binden en te laten excelleren, is meer nodig dan alleen een goed salaris. Uitdagingen, opleidingsmogelijkheden, ambitieuze collega’s en projecten voor mooie opdrachtgevers zorgen ervoor dat talenten zich kunnen blijven ontwikkelen. Vandaar dat Snakeware in 2019 al digital partner werd van het talententeam van TalentNED.”

Meer informatie over de Olympische droom van Lotte van Beek is te vinden op www.lottevanbeek.nl

Lotte van Beek heeft de volgende grote prijzen gewonnen:

Olympische Winterspelen
 Sotsji 2014                                 Goud                Ploegenachtervolging
 Sotsji 2014                                 Brons               1500 meter

 Pyeongchang 2018                    Zilver                Ploegenachtervolging

Europese Kampioenschappen Afstanden

 Kolomna 2018.                         Goud                    Ploegenachtervolging
 Kolomna 2018                          Goud                    1500 meter

Wereldkampioenschappen Afstanden

 Moskou 2010                                 Goud                Wereldtitel allround junioren
 Moskou 2010                                 Goud                Wereldtitel ploegenachtervolging

 Sotsji 2013                                     Zilver                1500 meter

Meer berichten