Logo skatenl.nl
(Foto: )

Wie winter zo’n Unox Eremuts?

Bij Unox zijn we gek op de winter. Sterker nog: we houden van de Hollandse Winters. Als het buiten koud wordt krijgen wij het warm. Heerlijk uitwaaien: samen, alleen, met je gezin of met vrienden. Door het bos of over het strand. En mocht het gaan vriezen of wordt er sneeuw voorspeld, dan worden wij intens gelukkig! Het gevoel van winterpret: sneeuwpoppen maken, de slee van zolder en natuurlijk de schaatsen onderbinden om met elkaar plezier te maken. Dan lijkt het wel of heel Nederland buiten is. Daarna thuiskomen, gezellig rond de tafel en opwarmen met stevige erwtensoep of stamppot. Mooier wordt het wat ons betreft niet.

Maar winterpret wordt mogelijk gemaakt door echte winterliefhebbers! Enthousiastelingen die belangeloos voor dag en dauw opstaan om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten. We kennen allemaal wel zo iemand: de buurvrouw die de stoepjes in de straat schoonveegt als er veel sneeuw ligt, de buurman die lampjes ophangt als er ijs ligt om te zorgen dat de buurt tot laat kan schaatsen of de tante die een grote pan soep maakt en altijd wat extra soep rondbrengt zodat iemand die slecht ter been is niet naar de supermarkt hoeft.

Wij willen deze winterliefhebbers in het zonnetje zetten en aan het eind van deze winter een persoonlijke Unox eremuts met eigen naam overhandigen. Ken jij zo iemand? Nomineer diegene dan nu via www.unox.nl

Meer berichten