Logo skatenl.nl
Heerenveen
World Cup finale

KPN Bedankt voor 10 jaren sponsoring.

vlnr Sven Kramer, Mark Versteegen ( KPN ), Sandra Schouten Hospitality-manager KPN en Ireen Wust.
Heerenveen World Cup finale KPN Bedankt voor 10 jaren sponsoring. vlnr Sven Kramer, Mark Versteegen ( KPN ), Sandra Schouten Hospitality-manager KPN en Ireen Wust. (Foto: Neeke Smit)

Mark Versteegen over Sven & Ireen

,,Sven is voor mij de meest professionele, bij zijn sport betrokken topschaatser. Hij staat voor zijn sport, niet alleen voor hemzelf maar ook voor al zijn collega’s. KPN heeft meerdere campagnes met Sven gedaan in de tien jaar dat we hoofdsponsor waren. Onze samenwerking was altijd super professioneel en als Sven iets belooft, dan doet hij dat ook.

Mooie herinneringen heb ik aan de schaatsclinics waar Sven altijd onwijs leuk was met kids en heuse buikschuivers maakte om te laten zien hoe je kan vallen. Ander hoogtepunt was natuurlijk de Coolste Baan van Nederland waar we Sven in een campagne hadden met een met zijn stem ingesproken Schaatsstoel. ’En links en rechts’, dat was echt hilarisch. Naast super professioneel is Sven ook gewoon een gave gast waarmee ik veel plezier heb gehad in de jaren dat we samenwerkten. Wens hem dan ook alle succes en plezier in zijn leven na het schaatsen.

Ook met Ireen hebben we tien jaar lang intensief samengewerkt. Wat een topsportvrouw is ze! Het leuke bij Ireen is dat je haar hele familie erbij krijgt en dat wij vanuit KPN ook echt vrienden van de familie zijn geworden. Ireen maakt altijd tijd voor een praatje na de wedstrijden en is heel toegankelijk. Ook met Ireen hebben we meerdere campagnes gedaan waarbij de eerste rond de Spelen van Sochi de meeste impact maakte. Daarnaast was Ireen jarenlang ambassadeur van het KPN Mooiste Contact Fonds waarbij ze regelmatig naar langdurig en ernstig zieke kinderen ging die met hun klas werden verbonden met KlasseContact, een soort scherm in de klas dat is verbonden met de laptop thuis of in het ziekenhuis en waarmee zieke kinderen contact houden met hun leeftijdsgenootjes. Ik weet zeker dat Ireen een prachtige toekomst tegemoet gaat en ga haar missen op de ijsbaan.’’

Mark Versteegen is directeur sponsoring van KPN, dat tien jaar lang de schaatssport steunde.

Meer berichten