Logo skatenl.nl

Elke maand SkateNL in de bus? Neem een abonnement!

 

De winter komt er weer aan en dat betekent niet alleen dat de schaatsers straks weer het ijs op gaan, maar ook dat SkateNL weer verschijnt. Het grootste schaatsblad van Nederland ligt straks zes maanden lang op de Nederlandse ijsbanen, boordevol leuke verhalen, interviews en reportages.

In de afgelopen twee jaar is SkateNL uitgegroeid tot het populairste schaatsblad van Nederland. Met een oplage van 25.000 stuks is SkateNL ook verreweg het grootste schaatsmagazine, maar dat neemt niet weg dat ook SkateNL op de ijsbanen soms ook gewoon op is.

Grijp nooit mis!

Als echte liefhebber van SkateNL kun je namelijk ook een abonnement nemen. Elke maand je favoriete schaatsblad gewoon in de bus, en dat ook nog eens voor een heel vriendelijk prijsje. Voor slechts tien euro ben je de hele winter op de hoogte. Zes edities comfortabel bij je op de deurmat, van oktober tot en met maart.

Ja, je leest het goed: slechts € 17,50 voor zes nummers + het Weissensee Magazine. Dat is goedkoper dan naar de ijsbaan rijden om de nieuwe SkateNL te halen!

 

Meld je nu aan!

Voorletters Achternaam

Straat

Postcode

Plaats

e-mailadres

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.