Logo skatenl.nl

Elke maand SkateNL in de bus? Neem een abonnement, zeker in deze tijd!

 

Het zijn rare tijden, daarover zullen we het allemaal eens zijn. Zo denken we langzaam weer terug te keren naar een normale samenleving, en zo worden we weer ver teruggeworpen.
 
De laatste kabinetsbesluiten hebben ook grote impact op de hele sportwereld, en de schaatswereld vormt daarop geen uitzondering. Geen internationale wedstrijden in Thialf, een beperkte nationale kalender en allerlei restricties voor de liefhebbers die hun rondjes willen draaien op de ijsbaan.

De onzekerheid die de schaatser parten speelt, voelen we bij SkateNL Magazine natuurlijk ook. Maar wij willen er van onze kant alles aan doen om de schaatssport te blijven belichten, om de sport onder de aandacht te houden. Daarom blijven we voor onze lezers maandelijks ons lezenswaardige magazine maken.

SkateNL is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot het populairste schaatsblad van Nederland. Elke maand weer vinden 25.000 exemplaren hun weg naar enthousiaste lezers, die het blad gratis konden meenemen bij de Nederlandse ijsbanen. Dat laatste wordt nu in sommige gevallen wat lastiger. Niet iedereen kan of wil momenteel immers zijn weg naar de ijsbaan vinden.

 

Speciaal voor die schaatsliefhebbers hebben we nu een passende oplossing.

 

Er is nu ook een abonnement op SkateNL beschikbaar. Zes reguliere edities plus de Weissensee Special comfortabel thuisbezorgd. Da’s een half jaar lang schaatsplezier, van oktober tot en met maart, voor een bedrag van slechts € 17,50. Lees elke maand onze interviews, achtergronden, reportages en tips, verzorgd door een team van professionele journalisten die stuk voor stuk hun weg kennen binnen de schaatswereld.

 

SkateNL thuis ontvangen is absoluut veilig in deze lastige tijden. En het is ook nog eens goedkoper dan speciaal naar de ijsbaan rijden om de nieuwste editie op te halen.