Logo skatenl.nl
Chantal Hendriks maakt ook weer deel uit van het vernieuwde Mastermind.
Chantal Hendriks maakt ook weer deel uit van het vernieuwde Mastermind. (Foto: Timsimaging)

Samenwerking Mastermind en RekenService-VGR

De ploegen van Mastermind en RekenService-VGR een gaan vanaf het komende seizoen een samenwerking aan. De hoofdsponsors van beide ploegen zijn al lang actief in de marathonwereld. Een paar jaar geleden zijn VGR en Regioadviesgroep Dussen ook als sponsor bij de ploeg van RekenService betrokken. Mastermind zal de naamdrager zijn van de gehele ploeg.

Door deze samenwerking verwachten de ploegen dat hun ambitie om mee te strijden in de top van het damespeloton nog beter ingevuld kan worden. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om faciliteiten te delen, trainingskampen te organiseren en een aanvulling te zijn op zowel organisatorisch als sportief vlak. Team RekenService-VGR komt nu uit in de Beloftendivisie en kan straks een reserverijdster leveren voor de A-ploeg. De sfeer in beide ploegen is goed en de dames kijken er naar uit om samen te trainen en elkaar sterker te maken.

In beide ploegen zullen een paar verschuivingen plaatsvinden, Sanne Teekens (RekenService-VGR) en Tjilde Bennis (Mastermind) verlaten de ploeg. Naar een vierde rijdsters wordt nog gezocht. Verder bestaat het team nu uit Quinty Ton, Sanne van Heel, Daniëlle van Zanten, Chantal Hendriks, Emma Engbers, Roos Markus en Sharon Hendriks. De ploegleiding is in handen van Arwin Verschoor, Bert van Buuren en Yoeri Lissenberg.

Meer berichten