Logo skatenl.nl
Jade van der Molen.
Jade van der Molen. (Foto: Neeke Wassenbergh-Smit)

Jade van der Molen completeert OCRE-Haak

De zomertijd is inmiddels ingegaan en de stranden waren dit weekeinde gevuld met zonaanbidders, maar schaatsteam OCRE-Haak presenteerde winters nieuws. De formatie voor komend seizoen is rond door de komst van Jade van der Molen. Zij komt over van Palet Vastgoedonderhoud.

Met de komst van Jade van der Molen en Sandra Dekker wordt de ploeg in de breedte weer iets sterker zodat het streven van het team om aanvallend te rijden nog beter ten uitvoer gebracht kan worden. Dit is ook iets wat sponsors Freddy Haak (Haak Machinery) en Mark Okkes (OCRE) graag zien: liever strijdend ten onder dan niet gestreden. Beide bedrijven waren enthousiast over afgelopen winter en hebben toegezegd zich ook komend seizoen aan het team te verbinden.

Het team voor de Topdivisie bestaat komend seizoen uit Jessica Merkens, Janet Beers, Jade van der Molen en Sandra Dekker. De sportieve leiding blijft in handen van het duo Gerben De Ruiter Bekkering en Mark Polinder.

Ook het beloftenteam ondergaat een aantal wijzingen en zal komend jaar uit vier rijdsters bestaan. Naast Lynn Dekker en Anneke Dijkstra, zullen Muriël Meijer en Isa Merkuur namens OCRE-Haak op het ijs verschijnen. Merkuur maakt haar landelijke debuut en komt over uit de 6-banen competitie waar ze afgelopen seizoen tweede in de eindstand werd.
Zoals gezegd blijft de ploegleiding in handen van Gerben De Ruiter Bekkering en Mark Polinder, terwijl Rudi Groenendal de trainingstechnische begeleiding voor zijn rekening neemt. De overige organisatorische en logistieke zaken worden net als afgelopen jaren door Daniëlle Bekkering verzorgd.

Meer berichten